Saturday, October 24, 2009

Gerakan itu bikin aku teruja

Aku tak pasti bila kali pertama aku dapat rasakan gerakan baby dlm perut. mungkin gerakan pertama agak slow, aku confuse antara rasa lpr n gerakan itu. bagaimanapun, harini rasanya telah masuk 2mggu aku merasainya.
kini aku makin serasi dgn gerakan itu, aku akan rasa sgt2 teruja, n membayangkan keletah bayi kt dlm perut ni tgh menggeliat, atau menghentak kaki, bila apa yg dia mau x dipenuhi abahnya..so sweet..
hubby akan belai n bercakap2 ngn bbynya. dia sgt excited akan jadi abah x lama lagi.
Bgun tiap2 hariku di kejut oleh bayiku, malah aku x lg rasa berseorangan tiap kali pg keja atau di rumah, sbb aku tau, aku sentiasa bersama bayiku..
xsbr nk scan tgk jntina bby, walaupun jauh d sudut hati, dan berdasarkan gerak hati abahnya, n org2 tua lain mengatakan bayi aku kandung ni lelaki.
Aku sgt2 happy kalau dia benar2 lelaki, tp kalau perempuan pun, aku terima dgn senang hati.. Semoga dia sihat, sempurna, dan comel..Aminnn..

1 comment:

  1. haha..best nya..macam nk ada anak sendiri la plk..haha

    ReplyDelete